Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.togo.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1) in se ravna po kodeksu ZEPT (Zakon o elektronskem poslovanju).

Vse cene in druge ugodnosti so vezane na datum oddaje naročila. Cene so od začetka prodaje točno določene, v primeru kakšnega znižanje pa je slednje lepo prikazano z obema zneskoma.

Dostopnost informacij

Prodajalec se zavezuje, da bo kupcu kadarkoli zagotovil naslednje informacije:

 • informacije o podjetju (ime in sedež podjetja ter druge podatke iz registra)
 • kontaktne informacije, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-mail: info@togo.si, telefon: +386 (0)2 80 29 160, fax: +386 (0)2 80 29 164)
 • bistvene značilnosti blaga
 • dostopnost izdelkov v razumljivem času
 • pogoje o dostavljanju izdelka
 • podatke o cenah izdelkov
 • podatke o davkih in o stroških dostave v primeru manjšega naročila
 • način plačila in dostave
 • veljavnost ponudbe
 • pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za pomoč kupcem

 

Splošni pogoji začnejo veljati takoj, ko vstopite na spletno trgovino in veljajo za vse njene strani. Spremembo pogojev si pridržujemo spremeniti brez posebne predhodne najave in velja od datuma sprembe dalje. Spletna trgovina TOGO se ne zavezuje, da so podatki o izdelku popolni, pojavijo pa se lahko tudi odstopanja artikla iz fotografije in njegovim dejanskim izgledom. Pridržujemo si tudi pravico o prekinitvi delovanja spletne strani ali omejimo njeno delovanje in, da za določen čas omejimo ali onemogočimo prodajo določenih izdelkov.

Pridržujemo si, da odstopimo od naročila, v primeru, če sumimo kupca kot rizičnega, bodisi niso bili izpoljeni vsi potrebni podatki ali zaradi napake v ceniku. V tem primeru vas o tem obvestimo na elektronski naslov ali pa vas pokličemo.
S potrditvijo naročila se vsak kupec strinja s pogoji poslovanja in uporabe.

Registracija

Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Ob registraciji si uporabnik spletne trgovine pridobi naslednje ugodnosti:

 • pravico do nakupovanja na spletni trgovini togo.si
 • pregled zgodovine nakupov
 • možnosti obveščanja o popustih in novostih
 • izdelava seznama želja
 • možnost koriščenja popustov

Registracija je zelo enostavna in vam ne bo vzela veliko časa. Ob potrditvi registraciji boste na vaš elektronski naslov podatke, ki jih boste potrebovali ob vpisi v vaš račun, kjer lahko kadarkoli spreminjate svoje podatke, dodajate naslove in spremljate svojo zgodovino plačil ter morebitne ugodnosti, ki jih imate.

 

Dobavni roki

Zavezujemo se, da vam bomo dostavili izdelek najkasneje v petih delovnih dneh od realizacije plačila. V primeru kakoršnega zamika dostave boste o tem obveščeni na vaš elektronski naslov ali pa vas bomo poklicali po telefonu.
Za hitrejšo realizacijo pošljete potrdilo o plačilo na naš elektronski naslov tajnistvo@togo.si.

 

Nakup

Naročilo nakupa se sklepa v jeziku, ki ga imate nastavljenega zgoraj v orodni vrstici in je zavezujoče za kupca in prodajalca. Trenutno pa je stran dosegljiva le v slovenskem jeziku. Na spletni trgovini je možno naročati 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik lahko izbira med izdelki, ki so na razpolago na spletni trgovini www.togo.si, pri tem si pa pridružujemo pravico, da kakšen izdelek ne bo možno dodati v košarico.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo o naročilu po elektronski pošti, v katerem so vse podrobnosti o nakupu.

Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana po prejetju potrdila o plačilu.

 

Načini plačila

Kupci lahko naročilo plačajo po predračunu. Plačilo je možno le v enkratnem znesku.
Blago bo dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in je od nakupa preteklo pet delovnih dni.

Dostava

Po dogovoru.

Varen nakup

Nakup na spletni trgovini www.togo.si je popolnoma varen. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali pri registraciji, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.
Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da ni možnosti, da bi jih lahko razbrala tretja oseba.

Vračilo blaga in reklamacija

V roku štirinajstnih (14) dni po prejemu blaga lahko potrošnik z elektronskim sporočilom na kontaktni elektronski naslov tajnistvo@togo.si, brez navedbe razloga, odstopi od pogodbe o nakupu blaga. Sporočilo se šteje pravočasno, če je oddano v predpisanem roku. Blago mora kupec nepoškodovano, neuporabljeno, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu, razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vrnjeno blago mora spremljati originalen račun, ki ste ga prejeli skupaj z blagom. Stroške pošiljanja blaga do dobavitelja krije potrošnik.
Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja Togo d.o.o. Bistriška cesta 85 2319 Poljčane, Slovenija, mora biti oddana kot priporočena pošiljka.
Znesek računa bomo nakazali na vaš TRR.

Kontakt

V primeru, da potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, dostavi izdelkov, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova: tajnistvo@togo.si ali pa nas pokličete na +386 (0)2 80 29 160.

Pritožbe in spori

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Prodajalec mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naše spletne strani zelo pomembna. Zagotavljamo vam 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.
Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. S sklenitvijo pogodbe o nakupu soglašate, da vaše podatke shranimo in uporabljamo za namene internega arhiva in statistike.

Reklamna elektronska sporočila (E-novice):

Ob nakupu se naročnik avtomatsko prijavi na E-novice. S potrditvijo pogojev se uporabnik strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudbnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. V primeru, da E-novic ne bi želeli prejemati nas o tem pisno obvestite na elektronski naslov info@togo.si.

Povezave

Na drugih spletnih straneh je brez dovoljenja ponudnika storitev prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati znak, logotip ali znamko spletnega mesta. Dovoljeno, brez soglasja ponudnika, je samo deljenje povezave spletne trgovine www.togo.si na drugih spletnih mestih za namene promocije v skladu z dobrimi poslovnimi običaji.

Piškotki

Vse o piškotkih si lahko preberete TUKAJ.

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU

Naziv: TOGO, proizvodno-trgovsko podjetje, d.o.o.
Davčna številka: 96857528
Matična številka: 5649919000
Poslovni račun: SI56 0600 0010 6307 352 (BANKA CELJE d.d.)
Datum vpisa v sodni register: 1.9.1992
Zavezanec za DDV: DA