Kdo smo?

TOGO d.o.o. Proizvodnja in projektiva ognjevdržnih materialov.
Kljub temu, da po številu zaposlenih sodimo med manjša proizvodna podjetja, smo od ustanovitve leta 1991 eden vodilnih proizvajalcev ognjevzdržnih materialov, katerih plasiranje je usmerjeno pretežno v izvoz.

Vizija podjetja

Poleg nenehne skrbi za kakovost proizvodnih in upravljalskih procesov, kar med drugin dokazuje tudi leta 2000 pridobljeni certifikat ISO 9001, smo v letu 2012 pridobili še OHSAS 18001, kot dokaz za skrb za varnost in zdravje pri delu ter mednarodni standard za sisteme ravnanja z okoljem ISO 14001. Veliko pozornosti namenjamo tudi razvojnim dejavnostim, kot je projekt Firecon pod okriljem evropske iniciative Eureka, različni razvojni projekti v sodelovanjem z zunanjimi raziskovalnimi instituti ter seveda lastni laboratorij.

Leta 2011 smo skupaj s  Kremen d.d.Termit d.d. in Seven Refractories d.o.o. ustanovili Gospodarsko Interesno Združenje Proizvajalcev Ognjevzdržne Keramike (ZPOK GIZ),  katerega namen je pospeševanje razvoja dejavnosti članov z ustreznimi raziskavami in povezovanjem s strokovnimi in znanstvenimi institucijami ter tujimi informacijskimi sistemi in s tem povečanje učinkovitost poslovanja članov.